Zwanworst zwijntje wilt Vlaams Belang voorzitter worden

Tom Van Grieken, 27 jaar oud. Stoere kerel die België en de Belgen gaat beschermen tegen haar meest gevaarlijke vijand.

Niet de mondialisering die voor massale delokalisatie zorgt, niet de Europese Unie die onze soevereiniteit afpakt, niet de perverse financiële wereld die via de overheidsschuld ons verplicht miljarden te “besparen”, niet de machtige Big Pharma die onze bevolking gif verkoopt, niet de agro-industrie die ons voedsel heeft gecorrumpeerd, niet de NATO die ons land als doelwit nummer 1 plaatst indien de agressieve retoriek hiervan tot een oorlog leidt.

Nee nee, de grootste vijand dames en heren, appels en peren, zijn de kleine jonge Belgen van Marokkaanse afkomst in onze scholen. Jaja, die weigeren namelijk de varkens- en alcoholindustrie te stimuleren! Schandalig!! En de ISLAM!! Vrouwen die hun lichaam niet willen exhiberen voor onze lustige ogen. Straf toch! Mannen die de scheerindustrie niet stimuleren door een baard te laten groeien.

Dat er mensen zijn die tegen immigratie zijn, dat kan begrepen worden. In het bijzonder in troebele economische tijden met daarbovenop een constante delokalisatie-trend. Maar de immigranten zelf, de belgen van vreemde afkomst of de Islam als boosdoener te identificeren is een zwaar teken van ofwel totaal miskenning van politiek ofwel lafheid.

Vlaams volksvertegenwoordiger Tom Van Grieken is in de running om de nieuwe voorzitter van Vlaams Belang te worden. Van Grieken (27) is de man die het twee jaar geleden nog een goed idee vond om een school binnen te dringen om er moslimkinderen te dwingen varkensworst te eten.

http://www.demorgen.be/dm/nl/5036/Wetstraat/article/detail/2044769/2014/09/09/Wordt-de-man-van-Zwan-Vlaams-Belang-voorzitter.dhtml

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s