Obama zou over zijn eigen rode lijn stappen door luchtaanvallen in Syrië en Irak te bevelen.

(Zucht). Het perfect moment om dit voor te stellen, namelijk op de verjaardag van een ander false flag aanval (11/09/2001). De PR (propaganda) machine heeft op volle toeren zitten draaien om de bevolking zover te krijgen dat ze een aanval (in eerste instantie luchtaanvallen, hoogstwaarschijnlijk gevolgd door een troepeninvasie) zien zitten als de logische volgende stap na de moord op de journalisten (false flag aanval? We weten namelijk dat de 2de journalist ook een Israëlische identiteit had. Mossad?).
Bashar Al Assad zit stevig aan de macht in het gedeelte van Syrië dat hij niet aan de IS verloren heeft, met een bijna volledige steun van zijn bevolking. Deze begrijpt dat een alternatief aan Assad momenteel zwaar zou tegenvallen.

Obama wil een campagne tegen de “terreurgroep” waar dan ook deze zich bevindt. Oei! En als mijn buur een extremist is met een lidkaart van IS, wordt de ganse buurt platgebombardeerd? Of gaat het hier om chirurgische interventies?

En de aanvallen in Syrië zouden doorgaan zonder samenwerking of toestemming te vragen aan de president van Syrië. Volgens Cameron, Obama en Hollande is dat omdat Assad zelf verantwoordelijk zou zijn voor IS, natuurlijk. Niet het “westen” die massaal wapens, geld, training en logistieke hulp aanbood aan de rebellen afgelopen jaren.

Maar goed, het liep uit de hand en nu moet de VS deze “rebellen” aanvallen omdat ze hen niet meer kunnen controleren. Althans, zo luidt het bij de wat meer kritische journalisten en “experts”. Maar is dit wel een correcte lezing van de feiten?

Het komt de VS toch verdomme goed uit dat die groep verschijnt in een gebied dat de VS wil aanvallen (Syrië). Het is ook nogal raar dat een goed georganiseerde groep 2 executies van Amerikaanse journalisten toont om zogezegd de VS te waarschuwen hen niet aan te vallen. Zouden die zo dom zijn? Kan toch niet! En ook wel handig dat er zo een groep onstaat die “veel erger is dan Al-Qaeda”, want er was in de VS een Al-Qaeda-fatigue ontstaan.

Maar ja, als je een leugen lang genoeg herhaalt, wordt deze voor velen een waarheid.

WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY and IGNORANCE IS STRENGTH.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s