Gezocht: Tienermeisjes om “vaccin tegen borstkanker” te testen.

1 op 10 vrouwen zou borstkanker kunnen ontwikkelen. Een angstaanjagend cijfer. En de leeftijd waarbij deze kanker zich voordoet is alsmaar lager.

Is een vaccin tegen borstkanker de oplossing? Wacht efkes, kan dat een vaccin tegen kanker? Vaccins werken toch enkel tegen immuniserende kwalen, en dat is niet het geval voor kanker. Waarschijnlijk NewSpeak voor harde medicatie. Deze testen worden door Big Pharma betaald. Natuurlijk is er nergens in het artikel spraak over risico’s die deze tienermeisjes zouden lopen met het testen van dit “vaccin”. Of zijn er geen?

Veel is ondertussen geweten over de oorzaken van deze kanker. Hormoonverstoorders (endocrine disruptors) zijn chemicaliën die het hormoonbalans in vrouwen sterk verstoren, met als gevolg de aanmaak van kankercellen in de borsten en geslachtsdelen. Bij mannen zorgt dat ook voor kanker (prostaat) door een biologische vervrouwelijking van de geslachtsdelen.

Waar vinden we deze hormoonverstoorders? In chemische cosmetica, in shampoos, zeep, parfums, deodorants, plastieke flessen, in een groot deel van plastiek (zeker wanneer deze wordt opgewarmd), in pesticiden, in de hormoonrijke vlees dat we eten.

Hoe later een vrouw kinderen baart, hoe groter haar kans op borstkanker. Hoe minder lang ze borstvoeding geeft, hoe groter de kans op borstkanker.

De pil is een van de meest gekende hormoonverstoorders. Gegarandeerd een sterke kankerverwekker.

Dus in de plaats van miljoenen te verspillen aan het zoeken van een “vaccin” tegen borstkanker, zouden ze best de bevolking beter informeren, en nefaste producten simpelweg verbieden. Maar ja, dat gaat onze groei geen goed doen.

http://www.demorgen.be/dm/nl/993/Gezondheid/article/detail/2050791/2014/09/15/Gezocht-duizenden-tienermeisjes-om-vaccin-tegen-borstkanker-te-testen.dhtml

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s